Over Ons

Angèle Kuis, Oprichtster Polaris Artworks

 

Polaris Artworks is ontstaan uit het oogpunt van de kunstenaars. Wij willen een brug slaan tussen de kunstenaar en de consument. Dit doen we onder andere door een galerie aan te bieden waar kunstenaars tegen kostprijs een stukje kunnen huren. Om zo hun kunst op de markt te brengen. Wij werken niet met commissies, zoals veel galeries dat wel doen. Wij willen namelijk kunst bereikbaar maken voor iedereen. Kunst zou volgens onze visie af moeten van het elitaire imago, en zou voor iedereen bereikbaar moeten zijn.

 

Vanuit dit oogpunt zijn wij gestart met de galerie en de diverse online en offline promotie diensten die wij aanbieden. Niet om winst te maken, maar om mensen die mooie dingen maken te helpen. Iedereen is bij ons welkom, of je al jaren bezig bent met kunst of net begint. Ons doel is om elke maand een leuke, afwisselende expositie te presenteren aan het publiek. 

 

Omdat wij geen commissies rekenen, kunnen wij kunst al snel voor de helft van de prijs aanbieden dan dat andere galeries dat doen.

Hierdoor wordt kunst bereikbaar voor een veel groter publiek.

 

Bij ons staan eerlijkheid en transparantie hoog in het vaandel, sterker nog: ze zijn het uitgangspunt van ons bedrijf.

 

Dus ben je kunstenaar, en zoek je een plek om je werk te tonen en te verkopen, of ben je op zoek naar iets leuks om je huis een thuis te maken. Dan ben je bij Polaris Artworks op het juiste adres.

 

Wij streven ernaar om elke maand een nieuwe leuke en afwisselende expositie te organiseren.

 

Lees voor meer informatie het artikel in de krant, waarin Angèle vertelt over haar droom en visie:

Naar het artikel in BN DeStem